Tuesday, July 06, 2010

Bila saye nak cantik? sigh -.-"

BERAS+KUNYIT=KOSMETIK HEBAT!
-ciptaan ibunda di kampung .. wee wee**** :)-

how's life??? macam2 ade. salah satu yg menghantui hidup aku adelah timbul gunung berapi Mahameru dari indonesia..hahaha (ngeri kan awak... sigh**** hurmmmmm) cubelah bayangkan bagaimane perasaan bumi bile gunung nak meletus. huuuu~ dashat2..bahaye untuk kesihatan. begitulah agaknye muke bumi aku bile gunung jerawatoo dr Bandung mule rajin hidup subur dan active setiap hari..hahaha (T_T) senyum dlm derite****

beginilah rupe gunung Mahameru, Indonesia.. u all just apply or copy paste letak kt muke korang ye.. **** kerane diriku begitu berharge :)

saat2 tragis yg aku lalui ni msh ditemani ibu tercinte. die risau kalau2 gunung2 yg active tu akan bertambah..hahaha mak pon mule la bising2, dan berkate "kila, jgn la pakai ape2 pencuci yg xgune tu, buang duit je..ko x takut ke lau mkin teruk. boypren kau lari la jawabnye.." aku mndenga khusyuk dan hati ku berbisik, "mak ni, kila ade plak boypren..huh!***sigh" hahaha...mengapekah harus ini yg terjadi(emo2.. :P)

setelah dr.ibunda che emak al-mami berfikir dan sibuk tanye2 kawan2 die psl jerawat segale. akhirnye die come out satu formule: beras+kunyit..blend secukup rase.. tambah lah ape2 yg awak nak..kalau berani..ngeeee~ :) Dr.emak punye xcited kalau2 die nye formule ni wt muke anak die jd baby face back to future n ever.huahuahua... amin~ emak the best! :)

hurmmm...yg xbest ni gambanye aku xupload lagi...my housemate yg jadi model sebelum n selepas..by d wy, lau berjaye di pasaran..muke i la yg use to be terpampang jd model ye! hehe.. weeee**** tQ semue!

::time kaceh yg sudi bace :) semoge kasih Allah bersame kite .. (^_^) ::

4 comments:

Raihan said...

hehheheheheheheheheheh...besyh formula oma didit!
i nk jadi model jugakkk..tunggu i cantik heh.

syahkilla said...

hahaha... tggu yu nak kawen la ye... :)

moshintamo said...

eh,saye yg cntik dulu..hahahaa..

syahkilla said...

semue yg pakai jd cantik! amacam? ...hahaha