Wednesday, July 21, 2010

Mrs Budeng

assalamualaikum people !

::homeless to heaven..lol::

today, i want to share--->lukisan yg comel bgi aku..sbb aku wt sendiri ye..lol-siap senget2 baru aku pasan bile nengok balik =P. smue ade love eh...tapi saye xjiwang ! okeh :) bermule kisah semue lukisan ni sbb aku menumpang happy dari ke'happy'an saudari yg bername "Wan Nor Raihan Aznam" ..yea ! :) she is one of my heart 2 heart friend.. (ah,buruk enggeris aku -.-")

::bunge-bunge cinte-misha omar..hehe::

"kilabee dah tido. the point im writing while u're fast asleep; commenting on d posts created while im outside.--i was blessed to experience this twice. Both marked my heart,only this time i hope it'l be forever. it means d world to me now.love is unpredicted; something that we can search but can't never be able to force. your time will come. aku doakan yang paling baik; untuk hati dan perjalanan kau.--this entitles also to:Fyza Kariman, Fizza Watie ,those witnessed~" July 18,2010 -Raihan Aznam-

rye, kau tau kan aku bace post kau ni kt lab kt dlm class..hehe.. one word yg boleh aku kate "tahniah" :) hurm..terharu weh aku bace mse ni sbb aku blh nampak ke'hapi'an kau tu mase di hari kejadian... Ha..Ha..Ha.. jatuh setitis n bertitis airmate sbb aku emo :D terharu, terharu.. kau keep doakan aku eh ..wekkk! aku dah budeng..

::bunge bukan sekuntum, kumbang bukan seekor::

"if you love something let it go. If it comes back to you it is yours forever. If it doesn't it was never meant to be."------credit to Kyrudin. ngehhehehehe.mood happy. dinner jpgi, die dtg s.a dari office :)))))) suka! June 1, 2010 -Raihan Aznam-

weh, kakak budeng ! kau ingat x mase nih? aku jiwe kacau sbb sibuk perang dengan mahluk berkenaan teeeetttt, kau di ambang cinta plak.. Ha Ha Ha.. aniwey, bagus EN.KYRUDIN tu..bukan kau ek :)

"berpuitis itu indah.cuma tenggelam dalam khayalan kepuitisan itu saja yang pahit. kau mencintai kata-katanya, tapi kau tidak mengenali sang pemilik hati. jangan mudah memberi hati,shakila!" May 10, 2010 -Raihan Aznam-

HAHAHA..ayat sasterawanita ! bla la kau.. :P kau jeles kan sbb aku kacau Zahiril Adzim? tapi rye, aku xcinte die la..hati ni xberkenan kt die..huhu :) poyo betol--sigh -.-" ! ape2 pon, malam tu best la, di tambah amy dgn fyza pon bersastrewanita jugek.. naissss !

::our heart::

".......kila,....aku syg ko. bukan 3 tahun dah ni..tapi 4! kau dah cube, semua carakan..tapi, semua tu dah ditentukan. Kita tak boleh halang semua ketetapan tu. Bukan dia orangnya,kila..!...huhuhu..new year, semangat baru ok.. p/s: fspu - cari sorg architect! (yang hot!)" December 26, 2010 -Raihan Aznam-

xnak dah sentuh cerite ni.. yg aku nk sentuh di sini kau punye 'p/s' tu. harap2 Tuhan makbulkan :) architect , hot plak tu. sape xnak..hahaha :) lagi skali, rye dodol !

::aku sayang kau::

aku doakan yang terbaik untuk kau. semue yang terjadi jadi pengalaman buat semue. kau layak untuk ape yg kau miliki. yang lain2 tu, jangan putus ase..one day inshaAllah kau akan dapat jugek.. nikmat Allah itu sgt luas :) jage diri ! jadi org yg baik...
*c u kt manchester nnti-hahaha, konon2 je*

p/s: weh, semue ayat kau 'above' aku curik, so di sini aku mintak maaf eh, n mohon di ambil ayat2 berkenaan..izin laluan :) -aku tau kau xmarah-

-for those yg bace..time kaceh daun keladi *smile*-
salam ;)

3 comments:

Raihan said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
one of the nicest post created lah ;))

moshintamo said...

aisehhhh..hahahaa..nice2...=p

syahkilla said...

hahahahaha.... kau rye! mestilah suke, sbb cite psl kau..haissss :P

fyza! thanks bace gk..ni bace dlm kelas ke hape ni? hehehehe :)